Lage App

Mobil-apper

Vi skaper en mobilopplevelse som rettes mot ditt publikum og som får virksomheten din til å vokse. Vurder å bygge en ny app sammen med teamet vårt.

Utvid ditt digitale fotavtrykk, og skap tilleggsverdi for merkevaren din med en mobilapp for virksomhetens produkter eller tjenester. Sørg for at du tilbyr en fantastisk opplevelse for kunder som involverer seg i merkevaren din via smarttelefonen.

APP-fakta

01.

Salg av nettbrett er ventet å komme opp på nivå med datasalget innen de neste to årene. Når det gjelder funksjonalitet, har utvikling av mobilapper forrang over nettsider. Det er mindre behov for PC-er, og et økt behov for mobilenheter som nettbrett og smarttelefoner.

02.

Mobilapper brukes mer enn nettsider. En vanlig antagelse er at mobilapper brukes mindre enn nettsider. Sannheten er imidlertid at folk bruker 87 % av tiden sin på mobilapper. Utvikling av mobilapper er dermed en nødvendighet for bedrifter.

03.

Mobilapper kan utvikles på flere ulike plattformer. Et godt app-design i NZ er essensielt, fordi det finnes ulike operativsystemer og ulike programmeringsspråk for hver plattform. Utvikling av mobilapper på flere plattformer er nødvendig for å nå et størst mulig publikum og maksimere inntjeningspotensialet.

04.

74 % av mobilapp-utviklere bruker to eller flere plattformer på én gang. I en forskningsrapport fra 2011, kom det frem at 80 % av utviklerne lager apper for Android, iOS eller begge. Utviklere som ikke utvikler mobilapper til minst én av de to største plattformene, har generelt sett kun halvparten av fortjenesten til de som gjør det.

En god App vil gi flere kunder

Våre App er moderne og innbydende.

Er mobilapper viktige i dag?

Utvikling av mobilapper blir stadig mer populært i verden. I dag er det mange oppstartsselskaper og bransjer som implementerer mobilapper til bedriftene sine for å forbedre virksomheten og tiltrekke seg flere kunder. Bedrifter utvikler mobilapper basert på brukerne sine, og de kan foretrekke utvikling av iPhone-apper, Android-apper, Blackberry-apper, Windows-apper eller alle.
Takket være ny teknologi, lanseres det stadig nye enheter på markedet, med innovative funksjoner. Evolusjonen av mobilteknologi med nye enheter har gjort livene våre enklere.
I smarttelefonverden er det ikke nok å ha en app og en fungerende nettside. I følge en nylig studie, foretas mer enn 45 % av alle Google-søk via smarttelefoner. Dette antallet er svært imponerende, og man kan se en tydelig vekst i mobilbransjen. I dag er det en nødvendighet for alle bedrifter å være tilgjengelig på en smartenhet. Dette har gitt plass til utvikling av mobilapper.