Lage Nettside

NESTE GENERASJONS WEBUTVIKLING

Vi er profesjonelle webdesignere med massevis av erfaring; vi har gjennomført mer enn 300 prosjekter. I vår praksis må vi håndtere ulike prosjekter, med alt fra små bedrifter til megaprosjekter. Uansett oppdrag må vi ta beslutninger som passer best for den aktuelle nettsiden. Som WordPress-utviklere, streber vi etter perfeksjon, og tar hensyn til alle detaljer. Vi hjelper virksomheten din med å oppnå ønsket mål – tilstrømning av kunder. Webutvikling er vår daglige rutine.

En bedre nettside vil gi flere kunder

Våre nettsider er moderne og innbydende.

RESPONSIVT DESIGN

Nesten alle nye kunder vil i dag ha en mobilversjon av nettsiden sin. Dette er tross alt helt avgjørende: Ett design for BlackBerry, et annet for iPhone, iPad, mini-PCer, Kindle – og alle skjermoppløsninger må være kompatible. De neste fem årene vil vi sannsynligvis måtte designe nettsider til en rekke nye oppfinnelser. Når kommer galskapen til å ta slutt? Den vil selvsagt ikke gjøre det.
Når det gjelder webdesign og utvikling, er vi raskt i stand til å holde tritt med alle nye oppløsninger og enheter. For mange nettsider, er det praktisk umulig å skape en nettsideversjon for alle oppløsninger og nye enheter. Skal vi bare ta konsekvensene av å tape besøkende fra én enhet, til fordel for å få besøkende fra en annen? Eller finnes det et annet alternativ?

Hele Prosessen

Lansering og SEO

Så snart nettsiden er lansert, fortsetter webutviklerne våre med å forbedre nettsidens ytelse og integrere nye funksjoner. Dermed heves og utvides virksomheten din ytterligere.

Testing

Før vi lanserer nettstedet ditt, tester vi kodingen gjennom en omfattende kvalitetssikringsprosess. Vi vurderer mer enn 100 kontrollpunkter, inkludert sikkerhet, nettsidehastighet og funksjonalitet. Dermed sikrer vi at nettsiden din er klar for lansering.

Koding

Når det er på tide å utvikle et nettsted, dedikerer vi et team av webdesignere for å utvikle en skreddersydd løsning basert på bedriftens unike behov og målene du ønsker å oppnå.

Konsept

Vårt talentfulle designteam skaper eksklusive, tilpassede design til mobil, nettbrett og datamaskin for å heve merkeoppfattelsen og øke konvertingsfrekvensen. Vi fokuserer på funksjonelt, men samtidig vakkert design, gjennom hele webutviklingsprosessen.

Arkitektur

Informasjonsarkitektene våre definerer funksjonene, funksjonaliteten, strukturen og brukeropplevelsen av webutviklingsprosjektene våre. Enhver nettside må ha et fundament, og våre IA- og UX-team skaper den beste planen for din virksomhet.

Strategi

Ekspertteamet vårt undersøker, analyserer og lager strategiske anbefalinger som gjør det mulig for deg å oppnå forretningsmålene dine. Anbefalingene våre er taktiske og effektive, og inkluderer alt fra interesseintervjuer til bransjeanalyse.

Idé

Hvert tilpasset webutviklingsprosjekt er unikt. Vi ønsker å bli kjent med merkevaren din, forstå behovene dine, og fastlegge en passende tidslinje og prosjektplan, skreddersydd for virksomheten din.

Vanlige feil

Manglene tillitsskapende elementer

Hvis nettbesøkende ikke stoler på deg som et anerkjent selskap, kommer de sannsynligvis ikke til å gjøre forretninger med deg. Ekspertene våre innen grensesnitt og nettbasert markedsføring har gjennomført flere tester for å finne ut hva som fungerer og ikke fungerer når det gjelder tillitsskapende elementer.

Feilformidling

Dette er når meldingene på nettsiden din ikke passer med forventningene fra annonseringen eller ikke oppfyller behovene til potensielle kunder. Dette kan resultere i høye returfrekvenser og lav ROI for en nettside som ellers er godt utformet. Dette er grunnen til at vi analyserer kundebasen din. Ved å forstå behovene deres er det enklere å skale den riktige salgsstrategien for din nettside.

Nettutviklingsmangler

Svært ofte tar frontend- og backend-utviklere mange snarveier. Ting som treg innlasting, inkompatibilitet med visse nettlesere eller mobilenheter, og ødelagte nettsider fører til at potensielle kunder forlater nettsiden din. Derfor benytter vi strenge utviklingsstandarder som gjør nettsidene våre kompatible, raske og klare for søkemotoroptimalisering.